Sponsorpakketten

Tot € 100,-
bent u donateur.

Voor € 250,-
Vermelding van uw logo op de sponsor pagina van de website. 

Voor € 500,- 
Vermelding van uw logo op de sponsor pagina en in de zijlijn van de website met doorschakeling mogelijkheden naar uw website. Vermelding naar de volgers van Corsoboot Naaldwijk op Facebook.

Voor € 750,-
Vermelding van uw logo op de sponsor pagina en in de zijlijn van de website met doorschakeling mogelijkheden naar uw website en een vermelding in het corso op de surfplank (250.000 tot 300.000 kijkers); Publicaties in de krant met toevoeging van het logo van uw bedrijf. Vermelding naar de volgers van Corsoboot Naaldwijk op Facebook en uitgebreide beschrijving van uw bedrijf op Facebook met foto.

Rozenactie
Langs de diverse speakersplaatsen delen wij rozen uit met hieraan een kaartje met uw logo, actie of uiting die u wenst. De kosten van deze actie zijn 1 euro per roos, met een minimale afname van 150 rozen. Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op.

Vriend worden?
Ook voor u, als inwoner van Naaldwijk willen wij het aantrekkelijk maken om een steentje bij te dragen aan Naaldwijks trots. Speciaal voor u hebben wij ‘Vrienden van Corsoboot Naaldwijk’ in het leven geroepen. U kunt al vriend worden door een bijdrage van € 10,00 over te maken op rekeningnummer 155.6256.91 ten name van Stichting Corsoboot Kern Naaldwijk. Grotere bijdragen zijn uiteraard meer dan welkom.

Na het Corso danken wij alle sponsors via een advertentie in Het Hele Westland.

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell