Rainbow Kids Kinderboot: The making off

Eline, Floor, Tessa, Isa, Rosa, Noa en Sophie hebben dit jaar hard gewerkt aan hun eigen kinderboot. En wat is The Rainbow Kids mooi geworden. Heel fleurig met prachtige bloemen, regenboogvissen en hengels.

De vissen hebben de meisjes zelf beplakt met behang. Daarna hebben de meisjes hard gewerkt aan maken van de vlinders. Het was een lastige klusje; het buisje moest met een tie-rip worden vastgemaakt en daarna kon de Vanda worden ingestoken. Per kant waren 2 meisjes bijna 2 uur bezig. Maar het resultaat mag er zijn. 

De donderdagmiddag voor het corso begon, hebben de meisjes bij Trade Parc Westland de boot versierd met de bloemen en hebben 2 vaders de vlinders aan het bootje gemonteerd.

En toen was het eindelijk zover, het Varend Corso ging beginnen. En wat hebben ze er weer van genoten. Het varen, het weer en vooral de enthousiaste reacties van het publiek.

Volgend jaar doen ze graag weer mee hoor. Komt iedereen dan ook weer naar hen kijken en zwaaien langs de waterkant? Leuk!

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell