Anco Pure Vanda; onze Vanda's passen perfect bij het thema

Anco pure Vanda uit Wateringen sponsort corsoboot kern Naaldwijk met Vanda’s, één van de meest mystieke variëteiten van de orchidee. Steef van Adrichem: “Het Varend Corso Westland heb ik nog geen jaar gemist. Het is en blijft een machtig mooi evenement dat in het Westland moet blijven bestaan. Het geeft veel reclamemogelijkheden voor ons opvallende product. Vanda leeft van de lucht, is lang houdbaar en is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Tevens voeden de wortels zich met de ochtenddauw en regen. Ik verklap niet teveel van het thema van corsoboot Naaldwijk, maar dit waren redenen dat zij ons benaderden… Nou wij helpen en denken graag mee! Bij Anco staan wij voor eerlijke luxe, passie en exotisch. Zou dat straks op de corsoboot Naaldwijk en ook op de kinderboot te herkennen zijn?”

Anco Pure Vanda is dé specialist in Vanda, de juweel onder de orchideeën, die uniek is door haar luchtwortels. In de loop der jaren hebben zij zich ontwikkeld tot wereldwijd marktleider. Hun Vanda's worden met veel zorg en liefde gekweekt. Kwaliteit... daar kunt u van op aan. Meer info vind je op www.anco-pure-vanda.nl voor de handel en www.vanda-by-anco.nl voor consumenten.

 

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell