Hortimat lift ons naar een hogere prestatie

Hortimat uit Monster is een vaste sponsor van het Varend Corso Westland en dit jaar ook van de corsoboot kern Naaldwijk. Geert van der Meer vindt het corso een mooi en uniek event: “Het zet het Westland op de kaart. Hortimat is altijd innovatief en creatief bezig. En dát zien we ook terug bij de boot van kern Naaldwijk. Daarom leveren we graag enkele schaarliften voor het danspodium. Dus ja, jullie kunnen letterlijk op onze ‘ondersteuning’ rekenen. En zo liften we kern Naaldwijk graag naar een hogere prestatie…” 

Hortimat is na 25 jaar de nieuwe naam voor Flamingo van der Meer. Export is een belangrijke pijler in het bedrijf, zodat een meer internationale naam en uitstraling is gekozen. Er is een ruime keuze en levering van 100% gereconditioneerde machines, inclusief garantie wereldwijd, van gebruikte tuinbouwmaterialen en machines van alle bekende merken. Hortimat powered by Flamingo van der Meer: voor een duurzame toekomst. Meer info vind je op hortimat.com.

 

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell