Westland partners, een trouwe partner

Westland Partners Notarissen & Advocaten sponsort ook dit jaar de corsoboot van kern Naaldwijk. Notaris Lars Boellaard: “Onze drijfveer is: waar specialisten partners worden… of in dit geval blijven. Want wij zijn graag weer ‘partner’ van de Naaldwijkse boot.

Voor onze klanten: ondernemers met hun streekproducten en particulieren als toeschouwers langs de kant. Wat is nu mooier om dit prachtige Westlandse evenement mede mogelijk te maken? Vol overtuiging en vertrouwen kijken wij weer uit naar een mooi Varend Corso met een verrassend bootontwerp. Jullie hebben opnieuw een uitdaging… Bij ons kantoor is dit dagelijkse kost met twee disciplines, notariaat en advocatuur, die elkaar versterken en aanvullen. Hierdoor is er voor alle vragen één aanspreekpunt. Dat is de kracht van Westland Partners!” 

Meer informatie over Westland Partners vind je op www.westlandpartners.nl.

 

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell