Oranje Comite Naaldwijk tekent 3-jarig contract

Op Koningsdag stond het Oranje Comité Naaldwijk even stil bij een ander groots en jaarlijks evenement in de regio: Het Varend Corso. Voorzitter Jack Horst draagt ook deze publiekstrekker een warm hart toe. “Een echt Hollands feest dat net zoals Koningsdag alleen kan bestaan door vele vrijwilligers en wat financiële ondersteuning. Als Naaldwijkse vereniging vinden wij dat kern Naaldwijk, als centrale dorpskern van het Westland in het Varend Corso niet mag ontbreken. Met een corsoboot en weer een kinderboot! Daarom steunen wij Stichting Corsoboot kern Naaldwijk dit jaar, maar ook gelijk de komende twee jaren. Met de uitdaging om er blijvend een kleurrijk en verrassend waterfestijn van te maken!”

Deze woorden sprak Jack Horst uit voor de gezamenlijke ondertekening van het sponsorcontract met voorzitter Henk Scholtes van Corsoboot Naaldwijk. Een handdruk van alle aanwezige bestuursleden en een nipje van een net zo traditioneel glaasje Oranjebitter, verzegelden de samenwerking. Henk Scholtes: “Alle inwoners en ondernemers van kern Naaldwijk kunnen ook dit jaar rekenen op een mooie corsoboot én kinderboot. Het wordt echter wel verfrissend anders en nog meer ‘voor en door’ Naaldwijkers. Want we werken samen met de Naaldwijkse arrangeur Danny Steenland, varen op een opgeknapte boot van een grote jonge vriendengroep en kiezen voor bloemen, planten, groente én fruit. Het thema ‘Op volle toeren’ heeft ons tot het uiterste geïnspireerd, het ontwerp is klaar en de rest… dat blijft nog een verrassing!”

 

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell