Het Varend Corso 2012

Vanmiddag om 1 uur zijn de boten vertrokken, wat een prachtige dag. En wat een enthousiasme aan de kant. Onze Nancy's Sinatra van The Gym zijn er ook dit jaar weer bij met een goed lopende act (stichting Gym Support). Zij maken de boot helemaal af. Op diverse plaatsen zijn vandaag nog door twee andere Nancy's rozen uitgedeeld aan het publiek. Helaas kwam er vrijdagavond aan de zonovergoten eerste dag abrupt een einde door een forse regenbui. 

Dit jaar hebben wij helaas geen prijs gewonnen. Complimenten aan de boten van de andere dorpskernen, een voor een echt fantastisch mooie boten. 


De komende twee dagen gaan wij weer enthousiast de wateren door, genieten van het enthousiasme van het publiek en van alle deelnemers. Wij zijn trots op iedereen die aan de boot heeft meegewerkt; allereerst de arrangeurs, de schippers, onze danseressen, alle vrijwilligers en zeker niet te vergeten, alle sponsors die deze boot mogelijk hebben gemaakt. 

 

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell