Corso 2011; We hebben de eerste prijs!

 

Na een geweldige vaart door Rijnmond direct door naar de prijsuitreiking. De boot zag er prachtig uit en de jury deelde deze mening. Vanavond hebben wij twee eerste prijzen gewonnen! De eerste in de categorie 'Niet commerciele boten' en de andere welverdiende eerste prijs is voor onze drie arrangeurs, de bindersprijs. Met complimenten van de jury over het mooie lijnspel van de boot en de originaliteit door het gebruik van slechts één bloemsoort, de anthurium Wat een kroon op ons werk! Na de tweede prijs vorig jaar, nu de eerste prijs. Hoe kunnen wij dit volgend jaar overtreffen?

Vanmiddag om 1 uur zijn de boten vertrokken, wat een prachtige dag. En wat een enthousiasme aan de kant. Onze tangodanseressen gaven een mooi optreden met hun rode bandoleons. En door twee andere tangodames werd het publiek verleid met een mooie rode roos.

We zijn erg trots op de gewonnen prijzen. En trots op iedereen die aan de boot heeft meegewerkt; allereerst de arrangeurs, de schippers en hun mooie boot, onze danseressen, alle vrijwilligers en zeker niet te vergeten, alle sponsors die deze boot mogelijk hebben gemaakt. 

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell