Vrijdag 30 juli: We hebben prijs!

Wat een geweldige dag. De boot zag er prachtig uit en de jury deelde deze mening. Vanavond hebben wij de 2de prijs gewonnen! Én een gouden arrangeurs medaille. Wat een kroon op ons werk! Voor het eerste jaar een boot en nu al prijs. Dat belooft wat voor volgend jaar.

Vanmiddag om 1 uur zijn de boten vertrokken, wat een prachtige dag. En wat een enthousiasme aan de kant. Gerda schitterde als Diva en bracht het prachtige nummer 'Barcelona' met Freddy Mercury ten gehore. En Marga zorgde ervoor dat Gerda met een liftje letterlijk en figuurlijk hoogte haalde.

We zijn erg trots op de gewonnen prijzen. En trots op iedereen die aan de boot heeft meegewerkt; allereerst de arrangeurs van Drie+ (die op alle onderdelen een 9 of hoger kregen van de jury), de schippers en hun mooie boot, alle vrijwilligers en de sponsors die deze boot mogelijk hebben gemaakt. 

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell