Het onderwerp

Het onderwerp wat wij gekozen hebben voor onze boot is Gaudi. Wat is Gaudi zult u wellicht denken. Dit is een kunstenaar die met recht genoemd mag worden als een " vreemde vogel".

Gaudi is een Spanjaard en kwam uit Barcelona. De mensen onder u die eens in Barcelona zijn geweest kunnen niet om zijn kunstwerken heen. Deze Spaanse architect staat bekend om de mooie mozaïeken. Het ontwerp van de boot bestaat uit elementen uit Park Güell. Park Güell is een stadspark in het Spaanse Barcelona in het stadsdeel Gràcia, waar de mooie banken met mozaïek en de bekende hagedis te vinden zijn.

Onze boot zal dan ook voor u als een feest van herkenning zijn en de vele anderen maken voor het eerst kennis met deze artistieke kunstenaar.
Wij zijn zeer blij dat wij 2 ervaren arrangeurs hebben kunnen strikken om onze boot te ontwerpen n.l. Gerda Voskamp en Marga van der Laar; De dames van Drie+ uit De Lier. Zij hebben jaren ervaring met het varend corso. Wij als bestuur doen dit voor de eerste keer, maar gaan samen wel een project neerzetten wat gezien mag worden!

Er zijn helaas nog geen foto's beschikbaar

Autohaag - ZeeuwDaniel SandeDanceflowersJungle StarAnsuFonds 1818AnturiumAir So PureVerbeek VeenmanAweka BrandertechniekMax 15BIJ5Gymnastiekvereniging D.O.S. NaaldwijkWestland PartnersOranje Comite NaaldwijkAdnuVitronaDe PianobarBrasserie Mirell